Vältä valeuutisia – viesti ja vaikuta EU:ssa!

16.5.2018 09:30  –  16.5.2018 15:30

Euroopan unionin päätöksenteko vaikuttavat monin tavoin arkeemme.  Järjestöille ja kansalaisille on yhä tärkeämpää seurata EU-tason politiikkaa ja prosesseja sekä varmistaa, että viestimme kuullaan EU:ssa. Kehyksen ja Eurooppalaisen Suomen järjestämä EU-vaikuttamisen koulutus selvittää, mistä EU-tietoa saa ja miten sitä voi hyödyntää vaikuttamistyössä. Koulutus tarjoaa valmiuksia kriittiseen tiedonhakuun EU-kysymyksistä sekä käytännön vinkkejä tehokkaaseen vaikuttamisviestintään.

Aika: Keskiviikko 16.5. 2018 klo 9:30 – 15:30
Paikka: Globaalikeskus, Siltasaarenkatu 4, 7. krs, Helsinki

Tilaisuudessa on puhujina monipuolinen joukko EU-asioiden, viestinnän ja vaikuttamisen asiantuntijoita: poliittisen raportoinnin päällikkö Maria Blässar Euroopan komission Suomen-edustustosta, viestintätoimisto Pohjoisranta Burson-Marstellerilla työskentelevä vaikuttajaviestinnän konsultti Fatim Diarra, Euroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimiston päällikkö Jarmo Oikarinen sekä EU-uutiset.fi -sivuston luoneet toimittajat Satu Hotakainen ja Trond Trosdahl.

Koulutuspäivän vetävät Kehyksen vaikuttamistyön koordinaattori Elina Mikola sekä Eurooppalaisen Suomen toiminnanjohtaja Aku Aarva.

Maksuton koulutus on suunnattu erityisesti kansalaisjärjestöjen aktiiveille ja työntekijöille, mutta myös muut EU-vaikuttamisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Koulutukseen osallistujille tarjotaan lounas ja kahvit.

Ilmoittaudu oheisella verkkolomakkeella viimeistään 13.5.2018. Koulutukseen mahtuu rajoitettu määrä osallistujia.

Lisätietoja: elina.mikola (at) kehys.fi