Lähde transformatiiviselle oppimismatkalle Bridge 47:n kanssa!

Toimitko koulutuksen ja kasvatuksen parissa? Haluaisitko saada aikaan enemmän muutosta ja tehdä työstäsi voimaannuttavampaa ja vapauttavampaa? Lähde Bridge 47:n oppimismatkalle, joka tarttuu globaalien haasteiden juurisyihin koulutuksen ja kasvatuksen avulla.

Otamme nyt vastaan hakemuksia ’Tackling the Root Causes of Global Crises through Education – A Transformative Learning Journey’ -oppimismatkalle. Matka on räätälöity globaalin kansalaiskasvatuksen parissa työskentelevien järjestöjen työntekijöille sekä muutoksentekijöille ja aktivisteille, jotka käyttävät koulutusta ja kasvatusta työkaluina muutoksen aikaansaamisessa.

Matka kutsuu osallistujia tarkastelemaan omia koulutuksellisia käytäntöjään ja niiden taustalla olevaa muutosteoriaa kriittisesti sekä laajentamaan näitä oppimalla muilta. Uskomme, että matkan jälkeen osallistujilla ja heidän organisaatioillaan on parempi kyky hyödyntää uusia ja innovatiivisia lähestymistapoja globaaliin kansalaiskasvatukseen sekä integroida globaalin kansalaiskasvatuksen viestejä ja menetelmiä toimintaansa.

Matka koostuu kolmesta fyysisestä työpajasta, webinaareista, verkkopohjaisesta mentoroinnista ja keskustelusta, henkilökohtaisesta tutkimuksesta sekä toimintakokeilusta. Matka alkaa lokakuussa 2018 ja päättyy toukokuussa 2019.

Pyydämme hakemuksia viimeistään 26. kesäkuuta. Ilmoitamme kaikille hakijoille valintatilanteesta heinäkuun alussa. Pyydämme kaikkia osallistujia maksamaan osallistumismaksun, jonka kokoluokka määräytyy osallistujan tilanteen mukaan. Lisätietoja ja linkki rekisteröitymislomakkeeseen löytyy oheisesta dokumentista.

 

Lisätietoja:

  • Timo Holthoff, matkan koordinaattori, timo.holthoff (at) bridge47.org, +49 511 10555 476 (englanniksi)

 

Bridge 47 – Building Global Citizenship on 16 eurooppalaisen ja globaalin kansalaisjärjestön yhdessä kehittämä ja toteuttama hanke. Se pyrkii kannustamaan ja inspiroimaan kansalaisyhteiskuntaa kaikkialla maailmassa edistämään globaalia oikeudenmukaisuutta ja köyhyyden poistamista globaalin kansalaiskasvatuksen avulla. Lue lisää Bridge 47 -hankkeesta.

Tämä projekti on Euroopan unionin rahoittama.

12.6.2018