Uusi yhteistyö- ja kattojärjestö hakee toiminnanjohtajaa

Etsimme toiminnanjohtajaa johtamaan uutta suomalaista yhteistyö- ja kattojärjestöä, joka edistää globaalisti oikeudenmukaista kestävää kehitystä.

Uusi yhteinen yhteistyö- ja kattojärjestö perustuu Kepa ry:n ja Kehys ry:n kehitysyhteistyökenttää yhdistävälle työlle. Uusi järjestö tavoittelee vahvempaa kansalaisyhteiskuntaa, tekee tuloksellista vaikuttamistyötä ja pohjaa jäsenjärjestöjensä omistajuuteen.

Etsimme uudelle järjestölle osaavaa ja innostavaa

TOIMINNANJOHTAJAA

Toiminnanjohtaja johtaa uuden yhteisen järjestön toimintaa ja osaavaa henkilöstöä. Tehtävässä painottuvat myös elävät jäsenjärjestösuhteet, edunvalvonta ja rohkea yhteiskunnallinen vuoropuhelu Suomessa ja kansainvälisesti.

Tarjoamme johtavan näköalapaikan globaalia oikeudenmukaisuutta ja kestävää kehitystä edistävässä suomalaisessa järjestökentässä.

Etsimme johtajaa, jolla on:

  • vahvaa kokemusta tulosvastuullisista johtotehtävistä
  • kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä asiantuntijaorganisaation muutosjohtamisesta
  • vahva ja monipuolinen kokemus järjestömaailmasta
  • näyttöä strategisesta johtamisesta, hyvää laajojen kokonaisuuksien hahmottamista sekä taitoa strategian ja suunnitelmien kehittämiseen, toimeenpanoon ja jalkauttamiseen
  • erinomaiset valmiudet henkilöstön johtamiseen vahvalla ihmisten- työn- ja prosessien johtamisen osaamisella
  • globaalien kehityskysymysten tuntemusta
  • erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja hyvät edustukselliset valmiudet toimia vaikuttavasti erilaisten sidosryhmäverkostojen kanssa
  • sekä soveltuva korkeakoulututkinto

Arvostamme kannustavaa, tavoitteellista ja järjestelmällistä tapaa toimia ja kykyä toimia kokoavana voimana, aikaansaada yhteistyötä ja ajaa rohkeasti globaalisti oikeudenmukaista kestävää kehitystä. Erityisenä vahvuutena nähdään kansainvälinen ja kenttätason kokemus kehitysyhteistyössä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen rekry@kepa.fi 15.1.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa luottamuksellisesti Kehys-Kepa ry:n puheenjohtaja Annu Lehtinen, puh. 044 719 1771 seuraavina puhelinaikoina: pe 5.1. klo 13-15 ja ti 9.1. klo 10-12.

19.12.2017